Мускулна стимулация

Предлагаме Ви професионална апаратура за оформяне на мускули и топене на мазнини, чрез високоинтензивна фокусирана електромагнитна енергия (HIFEM).

 • Magic Sculpt

  Magic Sculpt е апарат за мускулна стимулация, който стяга мускулите и топи мазнините в желаната от Вас област. Апаратът използва високоинтензивна фокусирана електромагнитна енергия, която достига до мускулите и предизвиква мускулни контракции. В резултат се натоварват повече мускулни влакна, отколкото на физическа тренировка и се постига по-бързо оформяне на тялото. За стандартна процедура от 30 минути се прилагат до 20 000 мускулни контракции, стимулиращи интензивния растеж на мускула.

 • Топи мазнините

  Процедурата по мускулна стимулация има комбинирано действие. Допълнителен ефект, освен стягането на мускулите при нея, е топенето на мазнините. При достигането на електромагнитната енергия до мускула, околните мастни тъкани абсорбират от нея. Това допринася за разпада им и по-късно разградените мастни клетки се отделят от организма чрез лимфен дренаж.

 • Подходящ за всякакви телосложения

  Magic Sculpt позволява третиране на всякакъв тип кожа и всякакви телосложения. Подходящ е за различни групи мускули, като може да работи за оформяне на корем, дупе, ръце, бедра, прасци и др. Достига дори труднодостъпните мускули.

 • Бързи резултати

  Забележимият ефект на процедурите с Magic Sculpt се появява само след няколко процедури. Всяка процедура трае 30 минути и се равнява на около 3 часа стандартна тренировка.

 • Атлетична визия

  С помощта на Magic Sculpt мускулите растат по-големи и по-силни. Процедурите са безболезнени и не изискват възстановяване след третиране.

Ценоразпис

Единична цена 1 зона
40,00 лв.

Единична цена 2 зони
70,00 лв.

Единична цена 3 зони
100,00 лв.

Промоционални пакети:

Пакет 1 зона
140,00 лв. (35,00 лв./пр.)

4 бр. процедури

Пакет 2 зони
260,00 лв. (32,50 лв./пр.)

8 бр. процедури

Пакет 3 зони
350,00 лв. (29,20 лв./пр.)

12 бр. процедури