За R-studio

Малко факти, история и вдъхновение. Разбира се, не можем да пропуснем и представянето на хората, които стоят зад проекта.

Началото

Нашата история

Имаме в актива си близо 10 години практика и натрупан клиничен опит в лечението на кожни проблеми с негативен козметичен ефект за пациентите. В продължение на тези години сме приложили безброй комплексни програми с модерни методи за подмладяване и поддръжка на лицето, и тялото. И въпреки това, сме R-studio от съвсем скоро.

Клиентите ни споделят – „Чувствам кожата си освежена.“, „Резултатите надмихана очакванията ми.“, „При вас успявам да се отпусна и да релаксирам.“ (а от нас да знаете, че честичко си и поспиват). Refresh, Results, Relax – така „R-думичките“ дойдоха сами при нас малко по-късно, но, вярваме, в подходящия момент.

За нас е важно да обърнем персонално внимание на всеки клиент, тъй като осъзнаваме, че съвременният, стресов начин на живот се отразява много изразено в проблеми с кожата, от които се натрупва и дискомфорт при пациента.

Освен за възвръщане на тонуса и блясъка на кожата, ще се погрижим и за Вашето трайно обезкосмяване на всички зони по лицето и тялото, както и отстраняване на мастни натрупвания и целулит чрез неоперативни методи. Разбира се, спазваме стриктно принципа за работа с качествени продукти на доказали се световни производители, както и правилата за дезинфекция и асептика.

И накрая, но не на последно място, не бихме искали да пропуснем любимите на мнозина масажи и терапии за възстановяване и тонизиране на тялото и виталността – също толкова полезни са, колкото и приятни.

Специалисти

Запознайте се
с Екипа

Усмихнати, чаровни и винаги готови да помогнат – това сме ние, Екипът на R-studio. Консултирайте се с нас за професионална грижа за Вашето лице и тяло.

Ренета Полименова

Управител

Човекът с главно ``Ч``. Управител, професионален козметик и инфлуенсър.

Мирослава Дамянова

Козметик

Експерт грижа за кожата, процедури за лице и тяло.

Поли

Организатор

Ентусиаст, реализатор и всякакъв вид поддръжка.